Előző oldalKövetkező oldal
2024.04.16.,
Kedd
Csongor
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 8.25%
  • 393,05
  • 368,85
  • 460,32
  • 67 635
  • 17 755
  • 3 062
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

Fontos, lényeges és alapvető változások következnek!

Tisztelt ügyfeleim!

  1. Módosul a nyitvatartási idő, a jövőben – csak és kizárólag munkanapokon -10.00 és 20.00 közötöt tart nyitva az iroda. Az ezen kívül eső időszakban – a családtagjaimon és a barátaimon és barátnőimen kívül – senkinek sem veszem fel a telefont, az e-mailekre, SMS, VIBER, stb. üzenetekre, különösen az egyes közösségi oldalakon érkező megkeresésekre nem válaszolok. A nyitvatartási időn kívül tehát felesleges hívni!
  2. Sajnálattal értesítek mindenkit arról, hogy korábbi ígéretemet – amely szerint az 5 évvel ezelőtti díjjegyzéket nem módosítom – tovább már lehetetlen betartani. A közgazdász és ügyvéd barátaimmal és a kereskedelemben dolgozó barátaimmal is egyeztetve az derült ki, hogy a KSH által közölt „hivatalos” adatok egyáltalán nem valósak. Az infláció ugyanis, nem 10, hanem kb. 30-50 %-os, nem is beszélve a forint árfolyamának drasztikus romlásáról. Így május 1. napjával én is kénytelen leszek az árakat módosítani. Az új díjszabás 2022. május 1. napján jelenik majd meg a hivatalos oldalamon. Ezért ha bárki, még a korábbi (5 éve ezelőtti) díjjegyzék szerint kíván jogi szolgáltatást igénybe venni, azt április végéig teheti meg, utána a díjszabás változni fog. Sajnálom, de nem én tehetek róla. https://www.drbenedek.hu/dijszabas/
  3. A Whatsapp alkalmazást kénytelen vagyok tiltani, mivel ott valaki, egy általam ismeretlen személy 2 hete zaklat engem.
  4. FELHÍVOM A FIGYELMET arra, hogy DÍJMENTES JOGI TANÁCSADÁSRA SEM E-MAILBEN, SEM TELEFONON, KÜLÖNÖSEN AZ EGYES KÖZÖSSÉGI OLDALAKON (pl. FacebookInstagramLinedInTwitter, stb.) TOVÁBBRA SINCS LEHETŐSÉG (csak a már meglévő ügyfeleknek, folyamatban lévő ügyek esetén)! Ezzel kapcsolatban kérem ne is keressenek!
  5. Megértésüket megköszönve szívből mondom, hogy Ölelés Mindenkinek! Tényleg mindennek van határa, ahogyan gyermekoromban mondták: „még a Szovjetuniónak is” 😀 🙂