Előző oldalKövetkező oldal
2024.04.16.,
Kedd
Csongor
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 8.25%
  • 394,88
  • 371,93
  • 462,57
  • 65 655
  • 17 085
  • 2 984
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

Bemutatkozó videó

Tisztelt Látogató!

Engedje meg, hogy bemutatkozzak, DR. Benedek Csaba vagyok és szeretnék mélyebb betekintést nyújtani a szakmai jogász és ügyvéd tapasztalataimba és szolgáltatásaimba. A jogi pályafutásom során számos területen szereztem tapasztalatot, és az alábbiakban röviden ismertetem a kiemelkedő területeket, amelyet jelenleg Budapesten folytatok ügyvédként.

Benedek Csaba Ügyvéd Budapest Jogász

Családjogász:

A családjogász szakértője vagyok az olyan családjogi ügyeknek, mint a válóper, gyermekelhelyezési és tartási ügyek. Az érzékeny családi ügyekben támogatom ügyfeleimet, segítve a megfelelő döntéseik meghozatalában és a jogi folyamatok átláthatóvá tételében.

Hagyatéki ügyvéd:

Az öröklési jog terén kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezem. Hagyatéki ügyekben segítek az örökösöknek és hagyatékkezelőknek az örökségi folyamatok zökkenőmentes lebonyolításában.

Ingatlan adásvétel és ügyvéd:

Az ingatlanjog területén szakértőként segítek az ingatlan adásvételi tranzakciók során. Tanácsot nyújtok mind a vevőknek, mind az eladóknak az ingatlanjogi követelményekről és a tranzakció lebonyolításáról.

Munkajogi és munkaügyi ügyvéd:

Az alkalmazotti és munkáltatói oldalról egyaránt szolgálom ügyfeleimet a munkajog terén. Tanácsokkal segítem a munkajogi kérdésekben és szükség esetén peres eljárásokban is képviselem az érdekeiket.

Végrehajtási ügyvéd:

A végrehajtási eljárások során nyújtok jogi segítséget az adósságok behajtásában. Az adósok és hitelezők érdekeinek védelmére összpontosítva segítem ügyfeleimet a hatékony és törvényes végrehajtásokban.

Társadalombiztosítási ügyek:

A társadalombiztosítás szerteágazó terület, és a jogszabályok gyakran változnak. Ezen a területen szerzett tapasztalataim révén segítek ügyfeleimnek eligazodni a biztosítási jogszabályokban, beleértve a nyugdíj, egészségügyi és egyéb társadalombiztosítási juttatásokat. Kiemelt figyelmet fordítok az ügyfelek jogainak védelmére és az esetleges vitás kérdések rendezésére.

Okiratok és Szerződések:

Az okiratok és szerződések terén végzett munkám során nagy hangsúlyt fektetek a pontos és jogilag érvényes dokumentumok előkészítésére és értelmezésére. Segítek ügyfeleimnek szerződéseik kidolgozásában, értelmezésében, és felülvizsgálatában, valamint az esetleges jogviták elkerülésére. Az okiratok pontos és szakszerű elkészítése kulcsfontosságú a jogi biztonság és a későbbi jogi konfliktusok elkerülése érdekében.

Szerződésszegés és Kártérítések:

Amennyiben szerződéseket érintő vitás helyzetek vagy szerződésszegés merül fel, jogi segítséget nyújtok ügyfeleimnek. Ebben a kontextusban részletesen elemzem a jogi dokumentumokat, és szakszerűen képviselem ügyfeleimet, legyen szó szerződésszegésről, kártérítésről vagy más jogvitákról. Az igazságszolgáltatási rendszerrel való tapasztalatom révén hatékony és eredményes jogi képviseletet nyújtok.

Remélem, hogy az általam felvázolt területeken való szakértelmem segítséget nyújt Önnek. Bármilyen jogi ügyben számíthat rám, és örömmel áll rendelkezésére a további kérdések vagy egyéb jogi tanácsadás céljából.

Tisztelettel,
Dr. Benedek Csaba – Ügyvéd és Jogász Budapest

Főoldal