Előző oldalKövetkező oldal
2024.05.27.,
Hétfő
Hella
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 7.25%
  • 385,56
  • 356,18
  • 452,53
  • 68 949
  • 17 715
  • 2 804
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

COVID-19 (Koronavírus) – Továbbra is elérhető ügyvéd

A COVID-19 járvány továbbra is komoly kihívást jelent az egész világon, és a kormányzatok folyamatosan alkalmazkodnak a helyzethez. A magyar kormány ismét újabb intézkedéseket vezetett be a járvány kezelése érdekében, amelyek 2021. március 8-tól léptek életbe. Az erről szóló hivatalos közleményt a 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet tartalmazza, melyet tegnap hirdettek ki. Ez a rendelet jelentős részletességgel és pontossággal írja le a koronavírus elleni intézkedéseket, sokkal részletesebben, mint az eddigi sajtóhíradások vagy tudósítások.

A jogszabály teljes szövege IDE kattintva érhető el. Fontos, hogy mindannyian megismerjük és betartsuk az előírásokat annak érdekében, hogy hatékonyan kezeljük a járványt és védelmet biztosítsunk egymásnak.

A rendelet 6. szakaszának (1) bekezdése kimondja, hogy a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiségeknek vagy helyszíneknek kötelezően zárva kell tartaniuk, kivéve azokat az eseteket, amelyek közé tartozik az ügyvédi szolgáltatás. Ebből adódóan AZ ÜGYVÉDI IRODA TOVÁBBRA IS NYITVA TART, mivel kiemelt fontosságú a jogi segítségnyújtás, különösen ilyen kritikus időszakokban.

Ugyanakkor, az ügyfelek biztonsága érdekében javaslom, hogy például jogi tanácsadás igénylése esetén – amennyiben arra lehetőség van – válasszák az online szolgáltatási módot (Skype, Viber). Ennek keretében részletesen és hatékonyan tudjuk folytatni a konzultációt, minimálisra csökkentve a személyes találkozásokból eredő kockázatokat. Telefonon további információkat tudok nyújtani az online szolgáltatások részleteiről és a foglalkoztatott kommunikációs platformokról.

Kérjük, maradjanak biztonságban, és kövessék az aktuális jogszabályokat és egészségügyi előírásokat.

Továbbra is el tud bárki érni, állok szíves rendelkezésükre! HÍVJANAK!

COVID-19 (Koronavírus) - Elérhető ügyvédi, jogi szolgáltatás

COVID-19 (Koronavírus) – Elérhető ügyvédi, jogi szolgáltatás szolgáltatás

Tisztelettel,
Dr. Benedek Csaba