Előző oldalKövetkező oldal
2020.12.04.,
Péntek
Barbara, Borbála
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 0.60%
  • 358,62
  • 294,72
  • 397,34
  • 39 148
  • 12 020
  • 1 998
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

ELÉRHETŐ ÜGYVÉD A KORONAVÍRUS (COVID-19) MIATT KIALAKULT VESZÉLYHELYZET ALATT IS

Tisztelt Ügyfeleim!

Mivel a koronavírus (COVID-19) miatt kialakult veszélyhelyzet időtartama alatt is keletkezhetnek jogi problémák és merülhetnek fel jogi kérdések, az Iroda a mai naptól újra nyitva tart. Tekintettel azonban a kialakult helyzetre, a kijárási korlátozásra, valamint figyelembe véve a vonatkozó jogszabályt, a kamarai és egyéb állásfoglalásokat, a megszokott ügymenet némileg változik.

Személyes ügyfélfogadásra csak a személyes megjelenéshez kötött ügyekben (pl. a végintézkedés, a kiemelten bizalmi jellegű, ügyvédi ellenjegyzéshez kötött szerződések megkötése – mint az ingatlan adásvétel – továbbá a határidőhöz kötött jognyilatkozatok megtétele, valamint a 71/2020. (III.27.) Korm. rendelet 4. szakasz (1) bekezdés r) pontjának hatálya alá tartozó más szerv előtt intézendő ügyek intézésében való ügyvédi közreműködésre vonatkozó ügyvédi meghatalmazás adása van lehetőség.

Mivel a jogi tanácsadás szolgáltatás nem tartozik ebbe a körbe, ez csak online módon (Skype, Viber) vehető igénybe. Fontos tudni, hogy a jogi tanácsadás is díjköteles szolgáltatás, így konkrét időpont egyeztetésre csak a tanácsadás díjának ügyvédi számlán történő jóváírása után van lehetőség. Célszerű továbbá, hogy az adott üggyel összefüggő valamennyi okirat rendelkezésre álljon és elektronikus módon továbbítható legyen, hiszen a korrekt tanácsadáshoz ezek ismerete az ügyvéd számára nélkülözhetetlen.

Amennyiben a fentiekkel összefüggésben bármilyen kérdése merülne fel, kérem, szíveskedjen telefonon hívni a 06 30 383 1802-es telefonszámon.

Ebben az időszakban is számíthatnak tehát rám, várom megtisztelő megkeresésüket!

Együtt megoldjuk!

Fejlesztette: Bodonyi László
%d bloggers like this: