Előző oldalKövetkező oldal
2024.06.13.,
Csütörtök
Antal, Anett
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 7.25%
 • 394,66
 • 367,23
 • 468,51
 • 70 246
 • 17 560
 • 2 868
 • magyar nyelvi választó
 • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

ISMÉTELT SZIGORÍTÁSOK A KORONAVÍRUS (COVID-19) KAPCSÁN

Tisztelt Ügyfeleim!

Örömmel jelentem be, hogy az ügyvédi iroda a mai naptól újra nyitva tart. 

Figyelembe véve azonban a koronavírus (COVID-19) második hulláma miatt kiadott 484/2020. (XI.10.) Kormányrendeletben foglalt intézkedéseket – az eddigi szabályok mellett – az ügyfélfogadás kapcsán én is, mint mások, kénytelen vagyok ismételten szigorításokat bevezetni.

 1. Legfontosabb változás, hogy az ügyvédi irodát legkésőbb 19 órakor mindenkinek el kell hagyni. (Ettől függetlenül, online kapcsolatfelvételre ezt követően is lehetőség van, ennek mikéntjéről és feltételeiről telefonon kaphat tájékoztatást)
 1. Mint ahogyan eddig is, jogi tanácsadásra továbbra sincs lehetőség sem e-mailben sem telefonon Erre csak személyesen, vagy SKYPE-on keresztül van mód (tanácsadás esetén kamera használata nem kötelező). Fontos tudni, hogy a jogi tanácsadás is díjköteles szolgáltatás, így konkrét időpont egyeztetésre csak a tanácsadás díjának ügyvédi számlán történő jóváírása után van lehetőség. Célszerű továbbá, hogy az adott üggyel összefüggő valamennyi okirat rendelkezésre álljon és elektronikus módon továbbítható legyen, hiszen a korrekt tanácsadáshoz ezek ismerete az ügyvéd számára nélkülözhetetlen.
 2. Az ügyvédi irodában egyszerre legfeljebb 4 személy tartózkodhat.
 3. A szájmaszk viselése és a belépés előtti kézfertőtlenítés mindenki számára továbbra is KÖTELEZŐ!
 4. A fentiekre tekintettel azt javaslom, hogy amennyiben az Önök ügye nem kötött személyes megjelenéshez, tehát például csak jogi tanácsot szeretnének kérni, válasszák a SKYPE-on keresztüli megoldást. Tavasszal ezt az Ügyvédi Kamara kötelezővé tette, jelenleg még nem tudok ilyen intézkedésről, de számítok rá.

 Amit tudniuk kell: TOVÁBBRA IS ELÉRHETŐ VAGYOK!

 Mindenkinek jó egészséget kívánok! Együtt ismét megoldjuk!