ED280AA8C669DABF33667180FB34F50B
Előző oldalKövetkező oldal
2017.06.24.,
Szombat
Iván
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 0.90%
  • 309.61
  • 276.55
  • 352.56
  • 35 600
  • 21 730
  • 9 235
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

Jogi szakterületek

Ebben a menüpontban az általam ellátott jogi szakterületek és ügyvédi tevékenység vonatkozásában kaphat általános tájékoztatást.

Az ügyvédek által végezhető tevékenységek körét, az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény (Ütv.) határozza meg.

Mivel tanulmányaim során a teljes magyar joganyagot elsajátítottam, és azokból jeles és kiváló minősítéssel vizsgáztam, így elméletben jogosult lennék bármilyen jogi ügyben eljárni. Az élet mégis úgy hozta, hogy elsősorban magánjogi terülteken szereztem tapasztalatokat.

Tudnia kell: csak olyan területeken vállalok megbízásokat, amelyek kapcsán a jogi pályán eltöltött 15 év alatt jelentős tapasztalatokat szereztem, így magabiztosan tudom képviselni az Ön érdekeit! 

Leggyakoribb jogi ügytípusok

Ügyfeleim leggyakrabban valamely ingatlan ügyvéd közreműködését is igénylő jogi ügyében, a társasági jog és cégeljárás kapcsán fordulnak hozzám. Nagyon gyakoriak, munkajogi, családjogi (ezen belül a válás, válóper témakörével összefüggő) és öröklési ügyekkel kapcsolatos kérdések, továbbá valamely szerződéssel, vagy egyéb okirat megszerkesztésével, továbbá a peres és peren kívüli eljárásokkal összefüggő megkeresések. Hétről-hétre gyakoribban fordulnak hozzám a végrehajtás, és a végrehajtási eljárás témakörével kapcsolatos ügyekben.

Valamennyi ügyvédi tevékenységgel és jogügylettel összefüggésben egyszerűen és egy kattintással kérhet árajánlatot. Az ügyvédi megbízási díj (ügyvédi díj, ügyvédi munkadíj) megállapítására és mértékére vonatkozó tájékoztató megtekintéséhez kattintson a “Díjszabás” menüpontra!

Az általam ellátott ügyvédi tevékenység valamint a jogi szakterületek vonatkozásában az alábbi menüpontokra kattintva kaphat részletes tájékoztatást:

Fejlesztette: Bodonyi László