Előző oldalKövetkező oldal
2024.05.27.,
Hétfő
Hella
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 7.25%
  • 385,56
  • 356,18
  • 452,53
  • 68 949
  • 17 715
  • 2 804
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

Bemutatkozás – Ügyvéd Budapest

MEGOSZTÁS

TETSZIK

Dr. Benedek Csaba budapesti ügyvéd vagyok. Törökszentmiklóson születtem, gyermekkoromat Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszapüspökiben töltöttem. Középiskolai tanulmányaimat Szolnokon folytattam, majd Debrecenben főiskolai diplomát szereztem. Ezt követően Budapesten a Magyar Távirati Irodánál dolgoztam újságíróként.

Szakmai ismeretek, szakmai tapasztalatok

Jogi tanulmányaimat  a Szegedi Tudományegyetem (korábban József Attila Tudományegyetem) Állam- és Jogtudományi Karán folytattam, időközben pedig a Debreceni Egyetemen is dolgoztam. A jogi doktori címet Cum Laude minősítéssel szereztem meg.

Jogászként az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségbiztosítási Pénztáránál helyezkedtem el. A szervezeten gyorsan léptem előre, ugyanis rövid idő után már a Jogi és Igazgatási Osztály vezetője lettem.

A közigazgatási szakvizsgát kiváló, a jogi szakvizsgát jeles minősítéssel tettem le.

Ügyvéd Budapest

2007-től, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok ügyfeleim rendelkezésére. Jelenleg elsősorban magánjogi területen vállalok megbízásokat, minderről részletesen a „JOGI SZAKTERÜLETEK” menüpontban olvashat. Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

Célom, hogy a hozzám fordulók jogi problémáit megelégedettségükre, ügyfélközpontúan és professzionálisan oldjam meg. Megítélésem szerint, mindez magában foglalja a magas szakmai színvonalat, a hatékony, azaz gyors és pontos ügyintézést, valamint a korrekt tájékoztatást, mivel e jellemzők csak együttesen eredményezhetik az ügyfél és az ügyvéd közötti kapcsolat alapját képező bizalom kialakulását.

Mindezeket szem előtt tartva, ügyfeleimet Budapest ma Belváros-Lipótvárosnak nevezett, dunaparti V. kerületében, a történelmi Pest szívében, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Ferenciek tere szomszédságában, a Károlyi utca (korábban: Károlyi Mihály utca) 11. szám alatt, az ügyvédi hivatáshoz méltó, kulturált körülmények között fogadom. Az ügyvédi irodának helyt adó épület az Ybl Palotával szemben, a Centrál Kávéház és az Erzsébet Hotel között helyezkedik el.

Budapest V. kerülete Magyarország politikai, közigazgatási, igazságszolgáltatási és gazdasági központja. Itt található – egyebek mellett – a Parlament, a Miniszterelnökség és a Minisztériumok többsége, Főpolgármesteri Hivatal, Budapest Főváros Kormányhivatalának központja, a Kúria, az Országos Bírói Hivatal, a Fővárosi Törvényszék, a Pesti Központi Kerületi Bíróság épülete, a Legfőbb Ügyészség, a Magyar és a Budapesti Ügyvédi Kamara.

A Károlyi utca amely a Ferenciek terét és az Egyetem teret köti össze – a „Belváros Új Főutcájának” elnevezett projekt részeként nemrégiben teljes mértékben felújításra került. Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen megközelíthető, a parkolási lehetőségek is megoldottak, minderről a „KAPCSOLAT” menüpontban találhat részletesebb információkat.

Bemutatkozó videó

Ügyvéd Budapest (Kezdőlap) » Ügyvéd Budapest » Bemutatkozás, az ügyvédi iroda