Előző oldalKövetkező oldal
2024.06.13.,
Csütörtök
Antal, Anett
Budapest Betöltés...
Alapkamat: 7.25%
  • 394,66
  • 367,23
  • 468,51
  • 70 246
  • 17 560
  • 2 868
  • magyar nyelvi választó
  • angol nyelvi választó
Hívjon!+36 (30) 383 1802
szövegméret:NagyításKicsinyítés

Ügyvéd Bemutatkozás – Budapest

MEGOSZTÁS

TETSZIK

Ügyvéd Bemutatkozás – Budapest

Dr. Benedek Csaba vagyok, budapesti ügyvéd. Ebben a bemutatkozásban szeretném megosztani Önökkel az én történetemet, tanulmányaimat és jogi szakterületeimet. Törökszentmiklóson születtem, gyermekkoromat Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Tiszapüspökiben töltöttem. Középiskolai tanulmányaimat Szolnokon folytattam, majd Debrecenben főiskolai diplomát szereztem. Ezt követően Budapesten a Magyar Távirati Irodánál dolgoztam újságíróként, így szereztem tapasztalatot jogi ismeretekben, szakmai tapasztalatokat gyűjtöttem, és a jogi szakterületeket jobban átláttam.

Tanulmányaim során mindig is nagy érdeklődést mutattam a jogi kérdések iránt. A főiskolai éveim alatt számos jogi tárgyat tanultam, amelyek alapvető ismereteket nyújtottak a különböző jogi területekről. Ezek az ismeretek később nagy hasznomra váltak, amikor újságíróként dolgoztam, hiszen számos jogi kérdéssel találkoztam munkám során.

Újságírói karrierem után úgy döntöttem, hogy mélyebben elmerülök a jog világában, és ügyvédi pályára lépek. Budapestre költöztem, és itt kezdtem el jogi tanulmányaimat folytatni. A jogi egyetemen számos különböző jogi területen szereztem tapasztalatot, beleértve a polgári jogot, a büntetőjogot és az üzleti jogot is. Az egyetemi évek alatt részt vettem több gyakornoki programban, amelyek során gyakorlati tapasztalatokat szereztem és megismerkedtem a jogi munka mindennapjaival.

Jogi Diploma

Miután megszereztem a jogi diplomámat, elkezdtem dolgozni egy budapesti ügyvédi irodában. Itt lehetőségem volt számos érdekes és kihívást jelentő ügyet kezelni. Az évek során számos ügyfélnek segítettem jogi problémáik megoldásában, legyen szó polgári peres ügyekről, válóperről, ingatlanügyekről vagy üzleti jogi kérdésekről. Ügyvédként mindig is fontosnak tartottam, hogy ügyfeleim érdekeit maximálisan képviseljem és a lehető legjobb megoldásokat találjam meg számukra.

A jogi pályám során folyamatosan képeztem magam, részt vettem különböző továbbképzéseken és konferenciákon, hogy mindig naprakész legyek a jogszabályok és a jogi gyakorlat változásaival kapcsolatban. Ennek köszönhetően széleskörű ismeretekkel rendelkezem a különböző jogi területeken, és ügyfeleim számára mindig a legfrissebb és legmegbízhatóbb tanácsokat tudom nyújtani.

Budapesti Ügyvéd

Budapesti ügyvédként fontosnak tartom, hogy ügyfeleim számára könnyen elérhető legyek. Az irodám a város szívében található, így könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár autóval. Ügyfeleim számára rugalmas időpontokat biztosítok a konzultációkra, és mindig igyekszem gyorsan és hatékonyan reagálni a megkeresésekre.

Az ügyvédi munka során számos különböző ügytípussal találkoztam, és mindig is fontosnak tartottam, hogy ügyfeleim számára teljes körű jogi szolgáltatást nyújtsak. Legyen szó akár egy egyszerű tanácsadásról, akár egy összetettebb jogi ügyről, minden esetben a legjobb tudásom szerint járok el, és a legmegfelelőbb megoldásokat keresem.

Mivel a jog világa folyamatosan változik, mindig is fontosnak tartottam, hogy naprakész legyek a legújabb jogszabályokkal és jogi gyakorlatokkal kapcsolatban. Ennek érdekében rendszeresen olvasom a szakmai folyóiratokat, részt veszek különböző szakmai fórumokon és konferenciákon, valamint folyamatosan képzem magam.

Ügyvédként célom, hogy ügyfeleim számára a legmagasabb szintű jogi szolgáltatást nyújtsam, és segítsek nekik megoldani jogi problémáikat. Ha bármilyen jogi kérdése van, vagy segítségre van szüksége, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Örömmel állok rendelkezésére és segítek megtalálni a legjobb megoldásokat jogi ügyeire. Tovább olvasható az Ügyvéd Bemutatkozás szakmai része.

Szakmai ismeretek, szakmai tapasztalatok

Jogi tanulmányaimat  a Szegedi Tudományegyetem (korábban József Attila Tudományegyetem) Állam- és Jogtudományi Karán folytattam, időközben pedig a Debreceni Egyetemen is dolgoztam. A jogi doktori címet Cum Laude minősítéssel szereztem meg.

Jogászként az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségbiztosítási Pénztáránál helyezkedtem el. A szervezeten gyorsan léptem előre, ugyanis rövid idő után már a Jogi és Igazgatási Osztály vezetője lettem.

A közigazgatási szakvizsgát kiváló, a jogi szakvizsgát jeles minősítéssel tettem le.

Ügyvéd Bemutatkozás – Budapest

2007-től, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként, mint egyéni ügyvéd állok ügyfeleim rendelkezésére. Jelenleg elsősorban magánjogi területen vállalok megbízásokat, minderről részletesen a „JOGI SZAKTERÜLETEK” menüpontban olvashat. Felelősségbiztosítással a Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesületénél rendelkezem.

Célom, mint ügyvéd Budapest-en hogy a hozzám fordulók jogi problémáit megelégedettségükre, ügyfélközpontúan és professzionálisan oldjam meg. Megítélésem szerint, mindez magában foglalja a magas szakmai színvonalat, a hatékony, gyors és pontos ügyintézést, korrekt tájékoztatást.

A felsoroltak együttesen eredményezhetik az ügyfél és az ügyvéd közötti kapcsolat alapját képező bizalom kialakulását.

Mindezeket szem előtt tartva, ügyfeleimet Budapest ma Belváros-Lipótvárosnak nevezett, dunaparti V. kerületében, a történelmi Pest szívében, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, a Ferenciek tere szomszédságában, a Károlyi utca (korábban: Károlyi Mihály utca) 11. szám alatt, az ügyvédi hivatáshoz méltó, kulturált körülmények között fogadom. Az ügyvédi irodának helyt adó épület az Ybl Palotával szemben, a Centrál Kávéház és az Erzsébet Hotel között helyezkedik el.

Budapest V. kerülete Magyarország politikai, közigazgatási, igazságszolgáltatási és gazdasági központja. Itt található – egyebek mellett – a Parlament, a Miniszterelnökség és a Minisztériumok többsége, Főpolgármesteri Hivatal, Budapest Főváros Kormányhivatalának központja, a Kúria, az Országos Bírói Hivatal, a Fővárosi Törvényszék, a Pesti Központi Kerületi Bíróság épülete, a Legfőbb Ügyészség, a Magyar és a Budapesti Ügyvédi Kamara.

A Károlyi utca amely a Ferenciek terét és az Egyetem teret köti össze – a „Belváros Új Főutcájának” projekt részeként felújításra került.

Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen megközelíthető, a parkolási lehetőségek is megoldottak, minderről a „KAPCSOLAT” menüpontban találhat részletesebb információkat. Az ügyvédi bemutatozásom tartalma megfelel a valóságnak.

Bemutatkozó videó

Ügyvéd Budapest (Kezdőlap) » Ügyvéd Budapest » Bemutatkozás, az ügyvédi iroda